ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€

Γιατί να επιλέξω κερί Σόγιας;

Το κερί σόγιας είναι μια πρώτη ύλη η οποία προέρχεται από υδρογονωμένο σογιέλαιο, πρόκειται δηλαδή για έναν φυτικό ανανεώσιμο πόρο.

Μεγάλυτερη Διάρκεια Καύσης

Το να επιλέξει κανείς κερί σόγιας έχει πλεονεκτήματα, όπως για παράδειγμα έχει μεγαλύτερη διάρκεια καύσης. Αυτό δικαιολογεί και το γεγονός ότι λιώνει σε χαμηλότερη θερμοκρασία. 

Μη τοξικό

Στην συνέχεια το κερί Σόγιας, καθώς προέρχεται από 100% φυτικούς πόρους, ΔΕΝ είναι τοξικό προς τους ανθρώπους τα κατοικίδια. Είναι μια ανανεώσιμη πηγή, φιλική και ως προς το περιβάλλον. 

Το ξέρατε ότι οι φλοιοί των φασολιών της Σόγιας χρησιμοποιούνται ως ζωοτροφές;

αρωματικό κερί σόγιας, φτιαγμένο από φυσικό κερί σόγιας τοποθετημένο επάνω σε βιβλία.

Καθαρή καύση χωρίς αιθάλη

Ένα ακόμη πλεονέκτημα του κεριού της σόγιας είναι ότι δεν απελευθερώνεται αιθάλη κατά την καύση, σε αντίθεση με τα κεριά παραφίνης, καθώς απελευθερώνουν αιθάλη πετρελαίου-άνθρακα. Σε αυτό συμβάλλει φυσικά και το ξύλινο φυτίλι, καθώς δεν έχει μεταλλικό κορμό.

Έντονο άρωμα

Το άρωμα που απελευθερώνουν είναι πιο έντονο ακόμα και αν δεν είναι αναμμένα.

Τα αρωματικά κεριά σόγιας συνήθως περιέχουν αιθέρια έλαια ή άλλα αρωματικά εκχυλίσματα που προστίθονται κατά τη διαδικασία κατασκευής τους. Κατά την καύση του κεριού, η θερμότητα από τη φλόγα λιώνει το κερί και τα αρωματικά έλαια αρχίζουν να εξατμίζονται, εκπέμποντας το αγαπημένο σας.

Ακόμα και όταν το κερί είναι σβηστό, το κερί σόγιας απελευθερώνει το άρωμα και δημιουργεί έστω και σε μικρότερη ποσότητα την αλλαγή που χρειάζεστε στον χώρο σας. 

Είναι πράγματι κερί σόγιας;

Έαν δεν είστε σίγουροι ότι το κερί σας είναι φτιαγμένο από κερί σόγιας δεν έχετε παρά να διαβάσετε την ετικέτα. Κάπου θα αναφέρεται το φυτικό κερί ή το κερί σόγιας.

Στην συνέχεια, τα κεριά παραφίνης όταν λιώνουν γίνονται συμπαγή, αντίθετα με τα κεριά σόγιας τα οποία είναι ρευστά σας λαδάκι. 

Τα κεριά σόγιας συνήθως έχουν ματ εμφάνιση και είναι λίγο μαλακά στην υφή. Μπορείτε να το παρατηρήσετε αυτό καθώς αισθάνεστε την επιφάνεια του κεριού ή εξετάζετε την υφή του.

 Τέλος, το κερί σόγιας μπορεί να καθαριστεί εύκολα με υγρό πιάτων και ζεστό νερό, έτσι μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε τα δοχεία σας ή να μας τα επιστρέψετε.

Δωρεάν Μεταφορικά

Με αγορές άνω των 50€

Ασφαλείς Συναλλαγές

Όλες οι συναλλαγές είναι κρυπτογραφημένες με AES-256

Χειροποίητα Προϊόντα

Όλα μας τα προϊόντα είναι χειροποίητα.
Τα κεριά μας είναι φτιαγμένα από 100% φυτικό κερί

CANDLERS GR 2023 POWERED BY Harris Thanos. Digital Management Solutions.
Καλάθι Αγορών

Θέλεις έκπτωση 10%;

Δημιούργησε τον λογαριασμό σου και πάρε στο email σου εκπτωτικό κωδικό αξίας 10% για την πρώτη σου παραγγελία από το κατάστημά μας!

Facebook Instagram Τικ Τοκ
Αρχίστε να πληκτρολογείτε για να δείτε τις αναρτήσεις που ψάχνετε.
Κατάστημα
Αγαπημένα
0 προϊόντα Καλάθι
Ο λογαριασμός μου