ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€

Τι πρέπει να γνωρίζω για τα Fabric/Room Mist;

Μπουκάλια σε τρία διαφορετικά αρώματα Fabric/Room spray των 200ml για αρωματισμό χώρου

Όταν πρόκειται για τη δημιουργία μιας ευχάριστης ατμόσφαιρας στο σπίτι ή στον εργασιακό χώρο, τα αρώματα παίζουν σημαντικό ρόλο. Δύο δημοφιλείς επιλογές που συχνά συναντάμε στην αγορά είναι τα fabric/room  mist (υφασμάτων/χώρου). Σε αυτό το άρθρο, θα εξηγήσουμε τι είναι τα fabric και room mist, καθώς και πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν μαζί για να δημιουργήσουν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο χώρο σας.

Αρωματικό σπρέι Fabric/Room mist που ψεκάζει στα υφάσματα

Fabric Mist

Τα fabric mist είναι αρώματα που σχεδιάστηκαν ειδικά για να ψεκάζονται σε υφάσματα όπως κουρτίνες, καναπέδες, κουβέρτες και μαξιλάρια. Έχουν συνήθως απαλό άρωμα που διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα και μπορούν να ανανεώνουν το άρωμα των υφασμάτων σας. Τα fabric mist περιέχουν αρωματικά έλαια που μπορούν να αναζωογονήσουν τα υφάσματα και να δημιουργήσουν ένα ευχάριστο περιβάλλον.

Πώς τα χρησιμοποιούμε;

Η χρήση των fabric mist είναι απλή και εύκολη. Μπορείτε απλά να ψεκάσετε το αρωματικό υγρό σε απόσταση 20 εκατοστών πάνω από τα υφάσματα που θέλετε να αρωματίσετε. Αν κάνετε χρήση fabric mist στο κρεβάτι σας, για παράδειγμα,  για να αποφύγετε την υπερβολική υγρασία απαιτείται η χρήση από απόσταση. Αφήστε το ύφασμα να στεγνώσει πριν κοιμηθείτε. Μπορείτε επίσης να ψεκάσετε τα υφάσματα στο σαλόνι σας για να δημιουργήσετε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα όταν χαλαρώνετε μετά από μια κουραστική ημέρα. Τέλος, μπορείτε να αρωματίσετε τα παπούτσια σας και τα ρούχα σας πρίν τα φορέσετε.

Room Mist

Τα room mist είναι αρώματα που σχεδιάστηκαν ειδικά για να αρωματίζουν τον αέρα στον χώρο σας. Τα room mist προσφέρουν γρήγορη και άμεση ευωδιά, καθιστώντας το χώρο σας πιο φρέσκο και ευχάριστο.

Αρωματικό σπρέι room mist, ψεκάζοντας στον χώρο για ανανέωση του αρώματος

Πώς τα χρησιμοποιούμε;

Η χρήση των room mist είναι εξίσου απλή. Μπορείτε να τα ψεκάσετε στον αέρα, αποφεύγοντας τα μάτια και το πρόσωπο. Τα room mist μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού, στο γραφείο σας ή ακόμη και στο αυτοκίνητό σας για να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα που ταιριάζει στην διάθεσή σας.

τρία προϊόντα fabric/room mist στην σειρά

2 προϊόντα σε 1

Τα fabric/room mist αποτελούν εξαιρετικές επιλογές για να αρωματίσετε τον χώρο σας και να δημιουργήσετε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Οι διαφορές στη χρήση τους είναι σαφείς, καθώς τα fabric mist είναι κατάλληλα για αρωματισμό υφασμάτων, ενώ τα room mist αρωματίζουν τον αέρα. Παρόλα αυτά εμείς έχουμε δημιουργήσει 2 προϊόντα σε 1 ώστε να καλύπτουμε όλες τις ανάγκες. Ανακαλύψτε τις αρωματικές επιλογές που σας αρέσουν και δημιουργήστε την ιδανική ατμόσφαιρα για εσάς και τον χώρο σας με αυτά τα εκπληκτικά προϊόντα.

Οδηγίες Χρήσης και Προσοχή

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ:
-Ανακινήστε καλά τη φιάλη πριν από κάθε χρήση.
-Ψεκάστε επάνω στο ύφασμα 2-3 φορές σε απόσταση 20cm.
-Αποφεύγετε το υπερβολικό ψέκασμα.
-Μην το χρησιμοποιείτε σε ευαίσθητα υφάσματα που μπορεί να λεκιάσουν εύκολα (μετάξι, δέρμα κ.α).
-Ανάλογα με το μέγεθος του δωματίου, ψεκάστε 2-3 φορές, το άρωμα διαχέεται αμέσως.
-Να αποφεύγεται ο ψεκασμός πάνω σε φρεσκοβαμμένες ή βερνικωμένες επιφάνειες.

ΠΡΟΣΟΧΗ
-Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική δερματική αντίδραση.
-Μπορεί να προκαλέσει σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια ξεπλύνεται με άφθονο νερό για αρκετά λεπτά. Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους. Επικοινωνήστε με τον γιατρό σας.
-ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΕΙΤΕ.
-Μακριά από παιδιά και κατοικίδια.
– Μην το χρησιμοποιείτε σε υφάσματα που έρχονται σε άμεση επαφή με το δέρμα (μαξιλάρι ή μάσκα)

Δωρεάν Μεταφορικά

Με αγορές άνω των 50€

Ασφαλείς Συναλλαγές

Όλες οι συναλλαγές είναι κρυπτογραφημένες με AES-256

Χειροποίητα Προϊόντα

Όλα μας τα προϊόντα είναι χειροποίητα.
Τα κεριά μας είναι φτιαγμένα από 100% φυτικό κερί

CANDLERS GR 2023 POWERED BY Harris Thanos. Digital Management Solutions.
Καλάθι Αγορών

Θέλεις έκπτωση 10%;

Δημιούργησε τον λογαριασμό σου και πάρε στο email σου εκπτωτικό κωδικό αξίας 10% για την πρώτη σου παραγγελία από το κατάστημά μας!

Facebook Instagram Τικ Τοκ
Αρχίστε να πληκτρολογείτε για να δείτε τις αναρτήσεις που ψάχνετε.
Κατάστημα
Αγαπημένα
0 προϊόντα Καλάθι
Ο λογαριασμός μου